Kermesimize Davetlisiniz

Değerli Velilerimiz ve Öğrencilerimiz,

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'na bağış yapmak amacıyla düzenlediğimiz kermese sizleri de davet ediyoruz. Kermesimizde satılacak yiyecekler, öğrencilerimizin getireceği el emeği lezzetlerden oluşacak. Gelin, hep birlikte kahraman gazilerimize ve şehit ailelerimize destek olalım.

16.10.2024 4

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Bu güzel ülkemiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize bir nebze de olsa destek olabilmek amacıyla, okulumuzda anlamlı bir kermes düzenliyoruz. Elde edilen tüm gelir, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'na bağışlanacaktır.

Kermesimizde satılacak yiyecekleri, sevgili öğrencilerimizin getireceği el emeği, göz nuru lezzetlerle hazırlayacağız. Sizlerin desteği ve katılımıyla, gazilerimize ve şehit ailelerine umut olabilmek için bir adım atacağız.

Destek olmak isteyen tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi, kermesimize katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Tarih: 24.10.2024 12.00 Yer: Adil Akan Ortaokulu Bahçesi Yer bilgisi)

Şimdiden katkılarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

16-10-2024